Wijn-spijs avonden in samenwerking met Proefclass

In samenwerking met Marc Goedhart van Proefclass hebben we een drietal voorbeelden van wijn-spijs avonden voor u samengesteld. Heerlijk en ontzorgt bij u thuis. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, doe gerust hier uw aanvraag.

Ter inspiratie presenteren wij voor u: ‘De opwarmer’, ‘De Bourgondiër’ en ‘Het Paradepaardje’.

Wijn-spijs avond bij u thuis: “De opwarmer”

Proef zes verschillende wijnen met zes bijpassende amuses. Tijdens deze proeverij leert u de basis technieken van wijn proeven en de basisprincipes voor het combineren van wijn en gerechten.

Duur van de proeverij: ca. 2 ½ uur
Kosten: € 45,- per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

Wijn-spijs avond bij u thuis: “De Bourgondiër”

Laat u in de watten leggen met vijf mooie gerechten in combinatie met vijf bijpassende wijnen. Tijdens dit wijn-/spijsdiner (kan ook als lunch) zal Vinologe RV Esther Leegwater-van den Busken u alles uitleggen over de gekozen combinaties, daarnaast zult u leren wat de basisprincipes zijn voor het combineren van wijn en gerechten zodat u dit ook zelf ik de toekomst beter kunt toepassen.

Duur van de lunch/het diner: ca. 4 uur
Kosten: € 99.- per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

Wijn-spijs avond bij u thuis: “Het Paradepaardje”

Een middag- of avondvullend programma. U krijgt acht gerechtjes (in tussengerecht formaat) geserveerd met bij elk gerechtje een bijpassende wijn. U leert de ins en outs over het combineren van wijn en spijs en er zullen ook wat “foute” combinaties de revue passeren om u te laten ervaren wat wijn en eten met elkaar kunnen doen. Deze hele middag of avond zal begeleid worden door Vinologe RV Esther Leegwater-van den Busken. Zij zal u alles uitleggen over de combinaties en uiteraard ook de nodige verhalen achter de wijnen vertellen.

Duur: ca. 5 uur
Kosten: € 120,- per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

X