Proeverijen

Van plan om de wijn voorraad weer eens wat aan te vullen en ook eens zin in iets anders? Laat je verrassen door mijn themaproeverijen en ontdek op deze manier wijnen die je zonder ze eerst geproefd te hebben misschien niet direct zou uitkiezen, maar die jouw smaak verbreden en zorgen voor meer afwisseling in jouw wijnbeleving.

De themaproeverijen zullen 1 x per kwartaal op een vaste locatie worden georganiseerd en de kosten bedragen € 15,- p.p. (bij bestelling van minimaal € 50.- ontvang je € 7.50 retour).

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de avonden waarbij je gewoon met vrienden wilt genieten van verschillende wijnen met een hapje erbij zonder teveel poespas of juist wel met veel poespas en een educatief tintje. Er zijn diverse mogelijkheden en de prijs is variabel afhankelijk van de wensen.

VRIJMIBO. Leuk om met uw collega’s op kantoor een goed glas wijn te drinken met een klein hapje als afsluiter van de week of de maand of ter gelegenheid van een jubileum of gewoon omdat het kan. Wij komen met alles naar uw kantoor en nemen ook alle rommel weer mee.

Duur van de VRIJMIBO ca. 2 tot 2 ½ uur
3 Drankjes en 3 hapjes per persoon op locatie: € 15,- p.p.

Feest in eigen tuin? Hoe leuk is een wijnbar op locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Direct een proeverij aanvragen

Bekijk ook...

134432

Proeverijen
voor elke gelegenheid
fijn bij u
op locatie

130609

Speciale
horecatrainingen
basiskennis
voor uw personeel

132659

Cursus 1:
“Ik weet wat van wijn”

SDEN-niveau 1
Wijnvignet

132731

Cursus 2:
“Ik weet meer van wijn”
SDEN-niveau 2
De Wijnoorkonde

132739

Cursus 3:
“Ik weet veel van wijn”
SDEN-niveau 3
Het Wijnbrevet

X